Cafékvällar/ träffar

 Cafékvällar våren 2018

Våra cafékvällar hålls i Föreningshuset på Eleonoragatan 18 i Eskilstuna och Friskolan Asken på Westmans väg 6 i Strängnäs.

Caféet är öppet mellan 18:00 till 20:00. Vi bjuder på kaffe/ te/ saft samt fikabröd eller smörgås.

 

Från denna vår behöver man anmäla sig till våra träffar senast 2 dagar innan aktiviteten. Du anmäler dig genom att skicka ett mail med namn, hur många som kommer och om det finns något vi behöver veta för att du skall kunna delta till emeli.lundholm@attention-eskilstuna.se

Under våren 2018 har vi tema ”Samhällets stöd för personer med Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar”. Vi har bjudit in personer från olika instanser att berätta om deras hjälp och stöd och väntar på svar. Håll koll på vår facebook i evenemang där vi skriver om vi har någon inbjuden gäst inför träffen.

 

Alla medlemmar är välkomna på våra cafékvällar, personer som har eller tror sig ha diagnos, anhöriga eller bara intresserade. Är du inte medlem är du välkommen att delta en gång och vi hjälper dig gärna på plats att bli medlem.

Vill du komma och dela med dig av din kunskap/erfarenhet, eller jobbar du inom detta område och vill informera, är du mycket välkomna att höra av dig till oss på respektive ort så bokar vi in dig. Ersättning kan komma att utgå!

Har du några frågor eller önskar stöd från en kontaktperson inför att delta på någon av våra träffar skickar du ett mail till

Emeli Lundholm (emeli.lundholm@attention-eskilstuna.se)

 

Cafékvällar i Eskilstuna

7mars kl. 18-20. 

INSTÄLLT PGA. FÖR FÅ ANMÄLDA


17april kl. 18-20

Denna kväll gästas vi av Personligt ombud, God man och Förvaltare från Eskilstuna kommun som kommer informera om vad man kan få för stöd från dem.


16maj kl. 18-20

Denna kväll gästas vi av vårdlotsar från Habiliteringen som kommer informera om SMO ”Särskilt medicinskt omhändertagande” Gäller även Strängnäs medlemmar då vi har samma habilitering.


GEMENSAM SOMMARAVSLUTNING:

30maj kl. 18-20

för både Eskilstuna och Strängnäs


Cafékvällar i Strängnäs

7mars kl. 18-20

INSTÄLLT PGA. FÖR FÅ ANMÄLDA


4april kl. 18-20

INSTÄLLT PGA. FÖR FÅ ANMÄLDA


9maj kl. 18-20


GEMENSAM SOMMARAVSLUTNING I ESKILSTUNA

30maj kl. 18-20

(OBS. Eleonoragatan 18 i Eskilstuna)


Varmt välkomna!

             

             

Eleonoragatan 18, Eskilstuna.

Westmans väg 6, Strängnäs.