Cafékvällar

Cafékvällar hösten 2018

 

Vi har i höst beslutat att ha cafékvällar endast i Eskilstuna då deltagandet varit för lågt i Strängnäs. Om du vill komma från Strängnäs kan det finnas möjlighet att samåka med vår ordförande i de fall hon skall delta. Nämn detta i din anmälan så hör vi av oss om det går att ordna.

Vi kan också erbjuda en stödperson som kan möta upp innan träffen vid behov. Även detta kan du be om i din anmälan så hörs vi om upplägget.

 

Vi har som policy att det måste vara 3 anmälda för att träffen skall bli av. I andra fall meddelar vi genom mail, samt på Facebook att träffen ställs in.

 

Träffarna äger rum på Eleonoragatan 18 i Eskilstuna och vi möter upp vid entrédörren mot parkeringen.

På våra cafékvällar är alla våra medlemmar välkomna. Det är alltid minst en från styrelsen med och vi pratar om det som kommer upp under kvällen och fikar tillsammans.

Har du något förslag på tema för någon träff eller skulle vilja att vi bjuder in någon för information från tex. kommun eller vård så skicka oss ett mail så försöker vi få till det.

 

Välkomna!


Datum för hösten

26/9 kl. 18-20. Cafékväll utan tema.

 

10/10 kl. 18-20 Cafékväll utan tema.

 

24/10 kl. 18-20 Cafékväll. INSTÄLLD!

 

7/11 kl. 18-20 Cafekväll utan tema.

 

21/11 kl. 18-20 Cafékväll utan tema.

 

Alla träffar kräver anmälan via formulär eller maila emeli.lundholm@attention-eskilstuna.se senast måndagen innan träffen.