Om oss

Om oss

Varmt välkommen till  Attention Eskilstuna-Strängnäs!

Attention Eskilstuna-Strängnäs är en lokal förening till Riksförbundet Attention. Vi har regelbundna cafékvällar i både Eskilstuna och i Strängnäs, där vi träffas och utbyter erfarenhet. Vi anordnar studiecirklar, anhörighetsträffar, medlemsträffar, aktiviteter m.m efter medlemmarnas önskemål.

Vi informerar också i skolor, vårdinrättningar och myndigheter om hur det ser ut runt personer med bland annat ADHD.

Vill du bli medlem i din lokalförening kan du fylla i det formulär som ligger på attention-riks.se, klicka här. Här ändrar du också dina kontaktuppgifter vilket är viktigt för att du ska få del av våra utskick via medlemsregistret.
Som medlem kan du lägga till familjemedlemmar till ditt medlemskap. Om du anmäler hela familjen så är ni alla försäkrade genom vår olycksfallsförsäkring när ni deltar i våra aktiviteter. Dessutom hjälper du oss att bli starkare så vi kan göra ännu mer för att förbättra situationen för personer med NPF.

Eftersom vi samarbetar med Studieförbundet vuxenskolan är du även via dem försäkrad, när du deltar i våra studiecirklar och föreläsningar.

Man kan ta kontakt med oss via mailen eller genom att ringa. Om du ringer, så tala in ett meddelande så ringer vi tillbaka så fort vi kan. Du kan också gå med i vår slutna facebookgrupp, för att få tips och råd. Vi har även slutna facebookgrupper för ungdomar och unga vuxna: "Attention Eskilstuna-Strängnäs ungdom"och "Attention Eskilstuna-Strängnäs unga vuxna"

Vi finns i Föreningslokalen på Eleonoragatan 18 i Eskilstuna, och i Friskolan Asken på Westmans väg 6 i Strängnäs

Om du kommer till oss på någon av våra träffar är det viktigt att du inte har starka dofter eller parfym på dig, eftersom det finns personer som inte tål det i våra lokaler och i lokalerna runtom.

Vi i styrelsen hoppas vi ses snart!

Merja, Yvonne, Kia, Emeli, Mia och Marko.